KLEMSAN

KLEMSAN Elektrisk Elektronik Inc. blev etableret i 1974. KLEMSAN er den første og eneste producent af DIN-skinne klemrækker i Tyrkiet, det har en bred produktportefølje, indvendig panel komponenter, signal komponenter, elektroniske og automations moduler, mærkning systemer etc. KLEMSAN, som er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret producent, tilbyder en omfattende produktportefølje, der overholder IEC direktiver og bærer VDE, ATEX, CE, UL, cUL, CSA, DNV og GOST-R godkendelser som en global pas til internationale markeder.

KLEMSAN, med hovedsæde i Istanbul, er dets regionale kontorer i Ankara, Bursa, Adana, Antalya og Konya, og dens brede distributionsnet med 72 forhandlere landsdækkende, lederen af det lokale marked. Desuden KLEMSAN eksporterer til 60 lande, herunder Rumænien, Kasakhstan, USA, Canada, Brasilien, Chile, Sydkorea, Australien, Tyskland, Italien, Frankrig, Storbritannien, Danmark, Norge, Finland, Taiwan, Marokko, UAE, Saudi-Arabien , Syrien, Egypten, Tunesien etc. Blandt disse lande har Klemsan etableret 2 salgskontorer i Rusland og Dubai

Klemsan Automation fokuserer på de produkter, der er bestemt for Energy Management, som er blevet et stort behov i hele verden. Nogle af de varegrupper Klemsan Automation er reaktiv effekt Controller, Energy Analysator, Multimetre, Overvågningsrelæer og Transducere. Klemsan største mål er at udvide sin produktportefølje ved at forbedre DIN-skinne klemrækker og Automations produkter ved løbende forbedringer og holde service- og kvalitets niveauet højt.

Hoved forretningen er klemrækker og tilbehør. Klemsan øger stadig sin produktionsmængde løbende og holder på at tilføje nye produkter til sit produktsortiment med henblik på at opfylde kundernes krav. Efter at have fremstillet elektronisk udstyr siden 2002, Etableret Klemsan sin Automation selskab i 2007. Klemsan produkter er designet og udviklet internt af sin egen R & D og software.